Personal training

Henkilökohtaiset valmennukset / pienryhmävalmennukset

Personal trainer auttaa sinua aloittaessasi elämän­tapa­muutoksen tai saavuttamaan tavoitteitasi. Jokainen meistä on omanlaisensa yksilö ja jokainen toimii tilanteissa eri tavalla. Personal training keskittyy henkilö­kohtaiseen valmennukseen sekä pien­ryhmä­valmennukseen liikunnan, ravitsemuksen sekä kokonais­valtaisen hyvinvoinnin saralla. Ammattitaidolla ja kokemuksella kerätty tietotaito auttaa valmentajaa näkemään asiat päivänvalossa myös kivikkoisen pätkän varrella.

Treenipaketit sopivat sinulle, mikäli

  • kaipaat vaihtelua ja lisämotivaatiota treeneihisi
  • haluat oppia liikeradat oikein ja kehittäviksi
  • haluat oppia treenaamaan turvallisesti
  • kaipaat treeneihisi tsempparia, kaveria ja varmistajaa

Valmennuspaketit sopivat sinulle, mikäli

  • tavoitteenasi on suurempi elämäntapamuutos (kiinteytyminen, painonpudotus, lihasmassa, muu tavoite)
  • kaipaat apua ja tukea useammalta hyvinvoinnin osa-alueelta samanaikaisesti

Valmennusohjelmat

  • Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat tavoitteidesi mukaisesti, salille, kotiin...

Ravintovalmennus

Ravitsemus ohjaa kokonaisvaltaista muutosta sekä hyvinvointia vallitsevasti. Olet mitä syöt, sanonta ei siis ole aivan hatusta vedetty!

Ravintovalmennuksessa arvioidaan asiakkaan syömistottumuksia ruokapäiväkirjan avulla. Muutoksia lähdetään tekemään pienin askelin, jotta niitä on helppo ylläpitää jatkossakin. Gramman tarkkoja ohjeita sekä punnitsemisia emme siis välttämättä tarvitse.

Ravintovalmennuksen hintaan ja sisältöön vaikuttavat valmennuksen tavoite, kesto sekä valmennuksen muoto.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Hallitse stressiä, palaudu paremmin, liiku oikein

Onko elämäsi suorittamista aamusta iltaan töissä, harrasteissa ja kotona? Tuntuuko maanantai alkavan yhtä väsyneenä, mihin työviikon lopetit? Liikutko päivittäin saavuttamatta haluttuja tuloksia?

Firstbeat-hyvinvointianalyysillä saadaan yksilöllisesti kartoitettua tiedot arjen kuormitustekijöistä, unen laadusta, aktiivisuudesta ja liikunnan vaikutuksista. Hyvinvointianalyysin tulokset perustuvat kolmen vuorokauden mittaiseen sykevälivaihtelun tallenteeseen. Mittauksen jälkeen saat hyvinvointiasiantuntijalta palautteen sekä henkilökohtaiset toimenpidesuositukset. Pienilläkin muutoksilla voi parantaa hyvinvointia merkittävästi!

Firstbeat-mittaus sopii

  • jokaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostuneelle
  • niin elämäntapamuutosta aloittavalle kuin tavoittelliselle urheilijalle
  • väsymyksestä, stressistä sekä palautumishaasteista kärsivälle

Ryhmäliikunta

Tilauksesta ryhmäliikunnat toiveiden mukaan.

Ryhmäliikuntaohjaukset toiveiden sekä tapahtumien mukaan mm. yrityksille, yhteisöille, kaveriporukoille. Esimerkiksi kahvakuula, bootcamp, kehonhuolto, kiertoharjoittelu, kuntonyrkkeily, muokkaus, lihaskunto…

Virkistymis­palvelut

Kun sinä voit hyvin - läheisesikin voi hyvin!

Kiireinen työelämä, kotityöt sekä perhe-elämä kuluttavat nopeasti vuorokauden tunnit meiltä vähiin. Haluaisit antaa enemmän aikaasi myös omille vanhemmillesi tai vanhemmalle, mutta päivät viikossa eivät riitä tai välimatkat pikaiselle tapaamiselle ovat esteenä tälle? Anna minun auttaa!

Vai kaipaatko sinä omaa aikaa hetken, ja apukädet lasten hoitoon ovat vähissä? Vietän lastesi kanssa mielelläni tämän hetken ulkoillen tai teillä leikkien. "Kun sinä voit hyvin, perheesikin voi hyvin!"

Virkistyspalveluni ovat suunniteltu juuri tällaisiin tarpeisiin.

Asiakaspalautteita

Heidi, 26 v.
PT valmennus/ tekniikka, ryhti ja kiinteytyminen

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ryhtiä paremmaksi

"PT valmennuksen aloittaminen Tiian kanssa on ollut paras päätös oman kehittymisen kannalta. Pienen salikammon omaavana Tiian pt valmennus on tuonut itseluottamusta salilla toimimiseen ja treenaamiseen konkreettisesti. Kaikki liikkeet, säädöt sekä liikkeessä treenattavat lihakset käydään tarkasti läpi, että osaan toimia itsekseni. Treenaaminen Tiian kanssa on innostavaa, kiinnostavaa ja kannustavaa. Jos yksi liike ei tunnu omalta välittömästi löytyy toinen liike, joka sopii. Hänen valmennuksessa huomaa ettei kaikkea tarvitse laittaa uusiksi. Esimerkiksi alussa katsottiin ruokapäiväkirjan avulla pieniä muutoksia silloiseen ruokavalioon. Mietittiin mitä voisi syödä välipalaksi tai vapaapäivinä, ilman kieltäytymistä mistään -ihanaa! Tunnin treenihetki Tiian kanssa sisältää aivan toisenlaista treeniä kuin ohjelma, joka herättelee ja haastaa niin mieltä kuin kroppaa. Kannustava ja innostava ote näkyy esimerkiksi treenissä, kun itse kuvittelee ettei jaksa, mutta Tiia kannustaa jatkamaan ja kokeilemaan, mutta ei painosta.

Tiia ei unohda asiakkaita myöskään treenien ulkopuolella. Jos on jotain kysyttävää, häneltä voi kysyä tai laittaa vaikka sähköpostia. Eniten on jäänyt mieleen viime naistenpäivänä, kun sain viestillä Hyvää naistenpäivää- toivotuksen. Siitä tuli todella mukava fiilis. Huomaa että Tiia tekee työtä vuokseni myös silloin kun yhteisissä treeneissä on väliviikko. Tuloksia on tullut niin mielen kuin kehon saralla.

Työstä johtuva ryhti oli aloitettaessa olkapäät edessä ja hengitys kiersi usein raskaasti. Nyt ohjelman jälkeen ryhti on aivan eri, työn fyysinen kuormitus tasoittunut ja henki kulkee paremmin. Puolen vuoden jälkeen housut tuntuivat putoavan jalasta ja piti vaihtaa kokoa pienempiin. Mieli on paljon virkeämpi, stressiä on helpompi kestää ja halu pitää kiinni viikon salikerroista. Näistä on tullut ihanaa omaa aikaa."

Tero, 43 v.
Kuntosaliohjelma / juoksua tukevaa

Juoksijalle voimaa saliohjelmasta

"Pyysin Tiialta apua juoksua tukevaan saliohjelmaan. Kaksi ohjelmaa treenanneena monipuolisuus on ollut parasta ohjelmissa. Motivaatio tekemiseen on säilynyt hyvänä ja olen oppinut tosi paljon kuluvan talven aikana - joskus tosin hiukan kantapään kautta. Hain siis alunperin voimaa juoksuun kesää varten, mutta tietysti muutenkin voiman lisääminen ja samalla painon hallinta olivat pienempinä tavoitteina. Voimaa on tullut todella paljon lisää - paljon enemmän kuin osasin odottaa ja voiman lisäys on kohdistunut jalkoihin ja alaselkään/vatsaan, eli juuri oikeisiin paikkoihin. Muualla vartalossa voiman kasvu on ollut maltillisempaa, mutta tavoitteiden yläpuolella kaikesta huolimatta. Ohjaana Tiia on ollut oikein mukava ja asiantunteva. Minun kohdalla eniten tarvitsin hyvän ohjelman tekemistä sekä opastusta tekniikkaan ja sitä myös sain. Uskon Tiian tyylin olevan myös hyvin motivoiva, tällaisia asiakkaita ajatellen. Itselläni saliharrastus on napannut niin kovaa, että kuinkahan 3-jakoisesta ohjelmasta 2-jakoiseksi ohjelman pävittämisestä kesäkaudeksi käy ;)"

Pille, 35 v.
Treenipaketti / leikattu ranne

Leikatun ranteen kuntoutusta kokonaisvaltaisen treenin ohjeessa

"Leikkauksen jälkeen halusin kuntouttaa kättäni salilla ja saada takaisin varmuutta treenamiseen. Yhteisissä treeneissä koko vartalo sai tehokasta treeniä ja käden liikkuvuus sekä voima kasvoi pienillä liikkeillä siinä samalla. Treenissä opin löytämään myös itsestäni sellaisia lihaksia joiden olemassa olosta en ollut tietoinen :) Lisäksi sain hyvän kokonaiskuvan laitteista ja minulle sopivista treeneistä myös jatkoa ajatellen. "

Joni, 24 v.
Treenipaketti / tekniikat, motivaatio

Henkilökohtaiset tekniikkatreenit ja polvikivut pois

"Tiia treenasi itse salilla ja huomasin hänen tekevän monipuolisia treenejä. Treeneissä kipeytyvä polvi ja hiljalleen hiipivä motivaatiokato sai minut ottamaan Tiialta treenipaketin - ja se kannatti. Alussa kuvattin perustekniikoita joista minun asiakkaana oli helppo nähdä tekniikkaani. Pienet virheet saatiin kuntoon ja polvikivut hävisivät näiden tekniikkatuntien taakse. Kävi myös ilmi että syvät keskivartalonlihakseni ovat yllättävän heikossa kunnossa. Vinkeistä on otettu oppia ja syvien lihasten olemattoman näköiset harjoitteet kuuluvat viikottaisiin treeniin! Tiia on ohjaajana tarkka, ja haasteita antava (joka loi ainakin itselle uutta motivaatiota omiin treeneihin) Huomaa että hänellä on omakohtaista kokemusta treenaamisesta."