Kuka olen?

Moi!

Olen Tiia ja toimin liikunta- ja hyvin­vointi­palvelut SportTiian yrittäjänä ja valmen­tajana. Yrittä­jyyden lisäksi päivit­täisestä sekä yölli­sestä kalenterista osan ottavat myös kolme rakasta pientä lastani. Tiedän todella, mitä on taistella jatkuvan väsymyksen kanssa viikosta toiseen. Mutta tähänkin löydämme sinun terveyttäsi edistävän tavan voida paremmin.

Liikuntaa olen harrastanut koko ikäni vaihtelevasti. Mukaan ovat mahtuneet enemmissä määrin mm. lenkkeily, hiihto, yleisurheilu, jalkapallo sekä kuntosali.

Vahvuutenani valmennuksissani pidän henkilökohtaisten kokemusten tuomaa näkemystä asioihin. Nuoruuden syömishäiriön sekä 2017 äkillisen AVH:n tuomat kokemukset ovat palauttaneet nopeasti maanpinnalle, laittaneet elämän ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisen aivan erilaiseen asemaan.

Valmentajana olen hyvin ihmisläheinen, innostava mutta kuitenkin vaativa. Treenit tehdään tosissaan, unohtamatta pitää pientä pilkettä silmäkulmassa ;)

Laadin jokaiselle valmennettavalleni henkilökohtaiset ohjeet ja ohjaukset, joissa huomiodaan henkilökohtaiset heikkoudet sekä vahvuudet. Haluan olla jokaisen valmennettavani muutosmatkassa täysillä mukana!

Ovat lähtökohtasi tai elämäntilanteesi millaiset vain, autan sinua tekemään kropastasi pysyvästi vahvemman, hyvinvoivan ja terveemmän. Keho toimii kun mieli voi hyvin. Etsitään yhdessä juuri Sinulle tai teille sopiva tahti ja tapa saavuttaa nämä tai muut tavoitteenne sekä unelmanne!

- Valmentajasi, Tiia -

Koulutukseni liikunta- ja hyvinvointialalta

  • Lisensoitu Ravintovalmentaja® 2020 (Trainer4You)
  • Firstbeat hyvinvointianalyysi -koulutus 2019
  • Lisensoitu FAF Personal Trainer® 2014 (Finland Academy of Finland)
  • Ravitsemuksen perusteet 2013 (Avoin yliopisto)
  • Kuntosalivalmentaja 2012 (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja 2012 (Trainer4You)
  • Uimaopettaja 2009 (Sul)
  • Liikunnanohjauksen perustutkinto, Liikuntaneuvoja 2010 (Tanhuvaaran Urheiluopisto)

Lyhytkursseja mm. yleisurheilusta, palloilulajeista, tanssista, nyrkkeilystä, kehonhuolloista...